Συχνές ερωτήσεις

Παρακάτω υπάρχει μία επιλογή συχνών ερωτήσεων για τις κρατήσεις μίας λιμουζίνας και μερικές για τα μοντέλα της Mercedes Benz, που χρησιμοποιούμε περισσότερο. Αν δεν απαντηθεί η ερώτηση σας παρακάτω, παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσους επιβάτες μπορεί να έχει μία λιμουζίνα;
Μερικές λιμουζίνες μας μπορούν να έχουν μέχρι και 7 επιβάτες, αλλά ο μεγαλύτερος αριθμός επιβατών που επιτρέπει ο νόμος είναι 6 μαζί με τον οδηγό.

Έχετε κάποια έκπτωση στις περιόδους με χαμηλότερη κίνηση;
Όχι δεν έχουμε.

Τι τύπο ασφάλειας έχετε;
Αν και δεν είμαστε εταιρία ταξί, τα οχήματά μας οφείλουν να είναι ασφαλισμένα για μίσθωση και κόμιστρο. Το ασφαλιστήριο συμβόλαιό μας περιλαμβάνει κάλυψη για το όχημα, τον οδηγό, τους επιβάτες και την αστική ευθύνη, μέσω ενός ειδικευμένου ασφαλιστή για τις λιμουζίνες και τους μισθωμένους οδηγούς.

Πόσο έμπειροι είναι οι οδηγοί σας;
Οι οδηγοί μας έχουν μακρόχρονη εμπειρία τουλάχιστον 25 χρόνων. Το ταλέντο τους και η καλή συμπεριφορά είναι σημαντικά προσόντα τα οποία απαιτούμε από τους οδηγούς μας.

Ποια είναι η τυπική μίσθωση;
Προσπαθούμε να είμαστε ευέλικτοι και εξυπηρετικοί, γι' αυτό δεν υπάρχει τυπική μίσθωση. Υπάρχουν μερικές ασυνήθιστες μισθώσεις που κανονίζονται μεταξύ εμάς και τους πελάτες μας.

Κάνετε μεταφορές στο αεροδρόμιο;
Ναι, σε όλα τα μεγάλα αεροδρόμια

Διαθέτετε αλκοόλ;
Όχι.

Απαγορεύεται το κάπνισμα μέσα στα οχήματα;
Όχι, επιτρέπετε το κάπνισμα σε όλα τα οχήματα μας.

Ποια είναι η ελάχιστη σας μίσθωση;
Γενικά, δεν μισθώνουμε ένα όχημά μας για λιγότερο από 4 ώρες.

Γιατί έχετε ελάχιστη μίσθωση / χρέωση;
Κάθε όχημα πρέπει να ετοιμαστεί κατάλληλα πριν από κάθε μίσθωση. Καθαρίζονται, γυαλίζονται και στολίζονται. Η διαδικασία αυτή μπορεί να κρατήσει μέχρι και 3 ώρες, έτσι για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας πρέπει να υπάρχει ελάχιστη χρέωση.

Υπάρχει κάποιο είδος διασκέδασης μέσα στα οχήματά σας;
Εξαρτάται από το όχημα που θα μισθώσετε, αλλά τα περισσότερα οχήματά μας διαθέτουν radio/cassette/CD για την χρήση των επιβατών. Οι stretched λιμουζίνες μας διαθέτουν radio/cassette/CD και τηλεόραση .

Παρέχετε μουσικά CD;
Ναι, αλλά επειδή οι πελάτες μας δεν έχουν την ίδια προτίμηση στην μουσική, μπορούν να έχουν μαζί τους τα μουσικά CD τις δικής τους επιλογής.

Πόσο νωρίς πρέπει να γίνουν οι κρατήσεις;
Όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο. Συνήθως είναι ένας μήνας πριν, για να μπορείτε να μισθώσετε όποιο όχημά μας χρειάζεστε και για όποια ημερομηνία θέλετε.

Χρειάζεται προκαταβολή με την μίσθωση;
Ναι. Χρειαζόμαστε μία προκαταβολή 25% για μία ασφαλή μίσθωση.

Πότε ξεκινάει η χρέωση;
Εκτός απρόοπτου, η χρέωση ξεκινάει από τα γραφεία μας και τελειώνει με την επιστροφή του οχήματός πάλι στα γραφεία μας. Με την καθυστέρηση ή την παράταση της μίσθωσης υπάρχει μία επιβάρυνση στην χρέωση.

Υπάρχουν διαφημιστικά πάνω στα οχήματά σας;
Όχι δεν υπάρχουν.

Πόσο μεγάλες είναι οι stretched λιμουζίνες σας;
Οι stretched λιμουζίνες που διαθέτουμε είναι Mercedes Benz μοντέλο 300 SL, οι οποίες έχουν πλάτος 2 μέτρα και μήκος 6 μέτρα.

Διαθέτετε 24ωρη εξυπηρέτηση;
Ναι, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες τον χρόνο.

Πως μπορώ να αναγνωρίσω τον οδηγό σας στο αεροδρόμιο;
Θα κρατάει μία ταμπέλα με το όνομά σας.

top
Vip cars
 
English | Ελληνικά | Συχνές ερωτήσεις | Home
Athens Limousines © 2004 | Designed by x2interactive