Υπηρεσίες

Μεταφορές
Αφήστε μας να σας μεταφέρουμε με ασφάλεια και πολυτέλεια, σε όλη την Ελλάδα. Τα αυτοκίνητα και οι σοφέρ μας είναι στην διάθεσή σας για μονοήμερες και πολυήμερες αποδράσεις. Για την δική σας ασφάλεια, τα αυτοκίνητά μας είναι ασφαλισμένα , το ίδιο και οι επιβάτες, δηλαδή εσείς.

Επαγγελματικά ραντεβού
Άμα αναζητάτε την πολυτέλεια και την άνεση σε ένα επαγγελματικό γεγονός, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με επαγγελματικότητα, ασφάλεια και ακρίβεια. Τα υπερπολυτελή αυτοκίνητά μας είναι έτοιμα να εξυπηρετήσουνε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Περιηγήσεις
Προσφέρουμε περιηγήσεις σε όποιο σημείο επιθυμείτε. Είμαστε έτοιμοι να σας οδηγήσουμε σε περιοχές με απίστευτα αξιοθέατα, όπως την Ακρόπολη και να σας πάμε ακόμα πιο μακριά, ακόμα και εκτός Αθήνας. Επισκεφτείτε μαζί μας, αρχαιολογικούς χώρους και γνωστά τοπωνύμια της πρωτεύουσας και της χώρας.

Βραδινοί έξοδοι και Κοινωνικές εκδηλώσεις
Όταν αναζητάτε την άνεση και στις βραδινές σας εξορμήσεις, μπορούμε να σας μεταφέρουμε, με ασφάλεια και απόλυτη εχεμύθεια στους προορισμούς σας. Θα νιώσετε την πολυτέλεια της άψογης εξυπηρέτησής μας και θα κάνετε εντύπωση στους ανθρώπους που χρειάζεται να κάνετε εντύπωση.

Γάμοι
Στην δική σας «ειδική μέρα», εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες οδηγούς μας. Με ευκολία θα μπορέσετε να κανονίσετε τα μεταφορικά του γάμου σας και να έχετε τις μεγαλύτερες ανέσεις, ανέσεις ισάξιες με αυτές της εξέχουσας περίστασης. Γιατί υπάρχουν στιγμές που θέλετε τα πάντα τέλεια. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από αυτή του γάμου σας. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο αυτόν έχουμε καταφέρει να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας με την εκάστοτε περίσταση, γιατί κάθε γάμος είναι ξεχωριστός.

Ασφάλεια προσώπων
Η μεγάλη μας εμπειρία στην ασφάλεια VIP προσώπων είναι μια από τις υπηρεσίες μας που ξεχωρίζει. Τα τελευταία 20 χρόνια έχουμε προσφέρει τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας σε σημαντικότατα πρόσωπα τα οποία έχουνε σημαδέψει τον κόσμο. Οι οδηγοί μας είναι άριστοι γνώστες της Αγγλικής και της Γαλλικής και μπορούνε να εξυπηρετήσουνε με απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια.

Vip cars
 
English | Ελληνικά | Συχνές ερωτήσεις | Home
Athens Limousines © 2004 | Designed by x2interactive